Made in Willemstad

Eigentijdse Creatieve Kunstmarkt, alles door Willemstadse handen gemaakt.


Ik mocht samen met een aantal andere creatievelingen uit Willemstad op de eerste "Made in Willemstad" kunstmarkt staan.


De kunstmarkt werd op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei gehouden in de voormalige Katholieke Kerk aan de Landpoortstraat in Willemstad waar we onze creativiteit mochten tonen en natuurlijk verkopen.


We hebben met z'n allen ontzettend ons best gedaan om het evenement te promoten maar mijn verwachting was heel eerlijk niet heel hoog. Ik heb toch geprobeerd van alles wat neer te zetten om mijn werk te laten zien aan de eventuele bezoekers.

Wat zat ik er enorm naast!

We hebben ontzettend veel bezoekers gehad en het evenement is heel goed bezocht vanuit zowel Willemstad als ver daarbuiten.

Ook hebben we heel veel positieve reacties gehad en de vrijdag en zaterdag waren zo succesvol dat er besloten is een derde dag open te blijven.


Ik heb zelf besloten deze dag niet aanwezig te zijn wegens een behoorlijk drukke periode, maar mijn spullen mochten blijven staan en zelfs deze dag zijn er nog best wat van mijn spullen verkocht, mede dankzij de hulp van alle andere lieve, mede creatievelingen van de Made in Willemstad kunstmarkt.


De "Made in Willemstad" kunstmarkt is zeker voor herhaling vatbaar!

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven